Tragedia care i-a marcat cariera

Cele mai citite articole

Este campion mondial în UFC, are doar 26 de ani, dar și-a anunțat retragerea. Khabib Normagomedov a câștigat ultimul meci în mai puțin de cinci minute, apoi spre uimirea tuturor a anunțat cu ochii în lacrimi că nu va mai urca în ring niciodată. Tatăl său, care îi era și antrenor a murit în luna iunie, după ce s-a infectat cu coronavirus.

„Le mulțumesc băieților care sunt cu mine, care au stat alături de mine și de tatăl meu pentru mai bine de 10 ani. Îmi iubesc toată echipa. A fost ultima mea luptă. Nu voi mai veni aici fără tatăl meu. Când UFC m-a sunat despre lupta cu Justin, am vorbit cu mama timp de 3 zile. Nu a vrut să merg să lupt fără tata, dar i-am promis că va fi ultima mea luptă. Îți mulțumesc, Justin. Știu multe lucruri despre tine, știu că îți ajuți oamenii. Fii aproape de părinții tăi, nu știi ce se poate întâmpla mâine”, a spus Khabib.

Campionul mondial la categoria ușoară are în palmares 29 de victorii și nicio înfrângere. După declarațiile făcute, luptătorul a primit mesaje de sisținere de la foarte mulți sportivi celebri.

“Felicitări, frate! Tatăl tău este mândru de tine”, i-a transmis prietenul său, Cristiano Ronaldo.

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele noutăți