Surpriză imensă în meciurile de baraj pentru Mondial

Cele mai citite articole

Italia, Campioana europeană entitre, a fost eliminată de Macedonia de Nord, în meciul de baraj pentru Campionatul Mondial ce se va desfășura anul acesta în Qatar. Deși jocul a fost foarte dezechilibrat, Italia dominând copios la toate capitolele, micuța națională a Macedoniei a produs surpriza de proporții în minutele de prelungire printr-un gol salvator a lui Aleksandar Trajkovski. 32 de șuturi au expediat reprezentanții squadrei azzura spre poarta macedonenilor, dar din păcate pentru aceștia, doar 5 au atins cadrul porții, fără însă vreo schimbare pe tabela de marcaj. Dominico Berardi a fost campionul ratărilor pentru italieni. Și din perspectiva cornerelor situația a fost net în favoarea peninsularilor, meciul din Palermo, consemând la finele lui, o statistică zdrobitoare de 16-0.

Cu toate acestea, cea care va intra în finala pentru accederea la mondialul din Qatar este Macedonia de Nord, care va da piept cu Portugalia, după ce lusitanii au trecut în al doilea meci de aseară de Turcia cu scorul de 3-1. În privința acestei înfruntări, merită notat că meciul a fost mult mai echilibrat decât o indică scorul. Lusitanii au tremurat puțin în minutul 83, când la scorul de 2-1, atacantul turc Burak Yilmaz, cel care a marcat singurul gol al turcilor, a bătut un penalty, dar pe care din păcare l-a ratat. Dacă Turcia marca pentru 2-2 cu 7 minute înainte de final, situația putea să devină periculoasă pentru portughezi. În schimb aceștia și-au asigurat liniștit victoria în minutul 94 prin golul lui Nunes.

În privința celorlalte 2 meciuri pentru accederea la campionatul mondial, Polonia va înfrunta Suedia, după ce aceștia nu au disputat meciul împotriva Rusiei, din cauza descalificării primite de ruși, iar Țara Galilor își așteaptă adversarul din meciul amânat dintre Scoția și Ucraina.

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele noutăți