Super-car, Super-Hibrid, Super-Spider

Cele mai citite articole

După Ferrari SF90 Stradale, italienii s-au gândit, de ce nu, să scoată la vânzare şi o variantă decapotabilă a primului lor automobil plug-in hybrid de serie cu 1.000 de CP.

Se numeşte SF90 Spider și va fi echipat cu un plafon hard-top care poate fi operat și în mers. Ferrari nu menționează viteza până la care poate fi acționat, dar în cazul lui 812 GTS, italienii au comunicat valoarea de 45 km/h. Ridicarea sau coborârea acestuia durează 14 secunde.


La fel ca în cazul lui SF90 Stradale, noul SF90 Spider va fi echipat cu un sistem plug-in hybrid. Astfel, italienii folosesc un motor V8 de 4.0 litri cu 780 de cai putere și trei motoare electrice. Două amplasate pe puntea față și unul pe puntea spate. În total, sistemul PHEV dezvoltat de Ferrari livrează 1.000 de cai putere și poate fi gestionat diferit în funcție de cele patru moduri de rulare: eDrive, Hybrid, Performance și Qualify. Puterea maximă de 1.000 de cai este disponibilă doar în modul de rulare Qualify.
Conform fișei tehnice, noul supercar cu plafon retractabil poate accelera de la 0 la 100 km/h în 2.5 secunde, iar sprintul 0 – 200 km/h are loc în 7 secunde. Viteza de top se oprește în dreptul valorii de 340 km/h.

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele noutăți