Succes în noul an şcolar!

Cele mai citite articole

Azi, de Ziua Înălţării Sfintei Cruci, copiii s-au întors la grădiniţe şi şcoli.

Președintele Klaus Iohannis le-a transmis elevilor că are încredere în ei, chiar dacă anul acesta școlar este unul „altfel”, în care fiecare are ocazia să fie super-erou, respectând normele de de igienă.

La rândul lui, premierul Ludovic Orban le-a transmis elevilor, în prima zi de școală din acest an atipic faptul că au o lecție în plus pe care trebuie să o învețe: grija față de propria sănătate și față de cei din jur.

Ministrul Educației Monica Anisie a transmis un mesaj de încredere pentru elevi și profesori, luni, în prima zi de școală, spunând că educația trebuie să continue în orice situație, iar dascălii trebuie să fie alături de elevi.

„Dragi copii, mergeți cu încredere la școală! Oricare ar fi situația epidemiologică, noi trebuie să ne concentrăm pe învățare! Educația trebuie să continue în orice situație. Prin urmare, fiți responsabili, fiți prudenți, dar și implicați. Prin urmare, mergem cu toții la școală. Este important să mergem la școală și să fim alături de profesorii noștri. Copii, fiți responsabili și respectați toate regulile de prevenire și combatere a îmbolnăvirilor. Noi, profesorii, suntem alături de voi”, a spus Monica Anisie, ministru al Educației.

Pe de altă parte, multe străzi sunt deja foarte aglomerate și poliția anunță că sunt valori mari de trafic.

Brigada Rutieră a suplimentat numărul de polițiști în cele mai multe dintre marile intersecții ale Capitalei, pentru a fluidiza traficul.

Foto: Şcoala Gimnazială nr. 1 Nuci, jud. Ilfov

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele noutăți