Se redeschide Baza Cireșarii din Capitală

Cele mai citite articole

De 1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului, Ministerul Educației redeschide vechiul Parc al Copilului – așa cum se numea la inaugurare, în anul 1947 – actuala Bază Cireșarii a Clubului Copiilor din sectorul 1 al Capitalei. 

Baza Cireșarii va fi deschisă pentru comunitatea locală în intervalul orar 8.00 – 20.00 (sâmbăta și duminica) și în intervalul orar 15.00 – 20.00 în zilele lucrătoare. Pe lângă lucrările de anvergură care au fost realizate deja aici în parteneriat cu Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, vor mai fi făcute un teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei și tenis, vestiare, vor fi amenajate alei pietonale si spații verzi. De asemenea, baza va avea și o instalație pentru iluminat nocturn.

Terenul de fotbal a fost amenajat cu gazon natural, iar sistemul de drenaj și irigații a fost refăcut. Noua bază va rămâne cu aceeași destinație și va fi întreținută pe o perioadă de minimum 15 ani de Clubul Cireșarii. Copiii vor putea participa gratuit la activitățile organizate aici, iar accesul este nediscriminatoriu la cursurile organizate în cadrul cercurilor de specialitate.

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele noutăți