Scandal la CFR Cluj! Pleacă Petrescu?

Cele mai citite articole

CFR Cluj a pierdut scor 1 la 2 meciul cu Gaz Metan Mediaș, iar Dan Petrescu s-a dezlănțuit. Bine nu este pentru prima dată, când antrenorul campioanei se enervează. Gazdele au cerut două penalty-uri și au avut și un gol anulat. Petrescu a anunțat că după meciul din Europa League cu AS Roma își dă demisia. S-a săturat de arbitrajul din Liga 1. Ce-i drept, au existat foarte puține meciuri l-a care antrenorul să nu comenteze deciziile arbitrilor.

„Nici eu nu mai vreau să stau la echipă, că sigur nu avem nicio șansă. După meciul cu Roma, vine pauza și vreau să plec și eu. M-am săturat! Mă duc, gata! Îmi iau la revedere de la toată lumea. Vreau să-mi iau și eu o pauză, că nu mai pot. Să vină altcineva să facă față la tot, nu numai la arbitraj, că nu numai asta e problema. Să vină altcineva și să mă lase pe mine să mă mai odihnesc. Oricum, nu trebuie să dăm noi vina pe arbitri, că am ratat și noi ca proștii. Cu arbitrii eu știu că nu avem nicio șansă anul ăsta, așa că nu mai are rost să mai mergem pe la meciuri. După pauza competițională să vină alt antrenor”

Patronul clujenilor reacționează

Scandalul a continuat. Marius Bilașco, directorul sportiv al clujenilor a anunțat că echipa nu se va prezenta la următorul meci cu FC Argeș în semn de protest. Aceasta este decizia patronului.

„Ne-au sabotat, nu mai facem parte din Liga 1. Am dat ordin să nu mai jucăm! De la Roma mergem direct la Cluj, nu mai mergem la Bucureşti. Ăsta e ordinul meu, să nu mai băgăm echipa”, a anunțat Neluțu Varga, la Look Sport.

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele noutăți