Şanse egale pentru IMM-uri

Cele mai citite articole

Site-ul immimvest.ro poate fi accesat de marți dimineață, iar până la ora 9.10 au aplicat pentru finanțări peste 60 de companii.

Înscrierile online se vor desfășura în sesiune continuă, până la sfârșitul anului 2020 și până la epuizarea plafonului alocat de 15 miliarde de lei, au anunțat autoritățile.

În sesiunea anterioară de înscriere, nicio societate nu a fost înregistrată, precizează Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici si Mijlocii.

„Procedura va fi reluată de la zero și îi asigurăm pe antreprenorii care vor accesa aplicația că toți pornesc în Programul IMM INVEST cu șanse egale. Pentru a asigura cele mai bune condiții pentru IMM-urile solicitante, portalul www.imminvest.ro a fost dezvoltat de către specialiștii Serviciului de Telecomunicații Speciale, care au lucrat neîntrerupt, inclusiv în perioada Sărbătorilor Pascale, pentru a așeza infrastructură informatică a programului IMM INVEST pe cea mai sigură și stabilă platforma tehnologică. De asemenea, aplicațiile au fost evaluate din punct de vedere al securității cibernetice de către echipe din cadrul STS și SRI”, arată recent Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii, potrivit Mediafax.

 

Articolul precedentSe face cald!
Articolul următorKalimera! Kalispera!

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele noutăți