România, atractivă pentru munca la distanţă şi călătorii

Cele mai citite articole

România este pe locul al treilea în lume în topul celor mai avantajoase țări pentru un angajat care vrea să îmbine munca la distanţă cu călătoriile în acest an, potrivit unui clasament publicat marţi.

Clasamentul realizat de motorul de căutare momondo a analizat 111 ţări, în funcţie de 22 de factori, împărţiţi în şase categorii: accesibilitate şi costuri de călătorie; preţuri locale; siguranţă şi sănătate; facilităţile muncii de la distanţă; viaţa socială; vremea. Topul este condus de Portugalia, urmată de Spania şi România. Pe următoarele locuri se situează Mauritius, Japonia, Malta, Costa Rica, Panama, Republica Cehă şi Germania.

România fost plasată pe locul trei în acest clasament în ceea ce priveşte munca la distanţă în special datorită costurilor reduse de trai şi a preţurilor mici. De asemenea, România oferă preţuri avantajoase la închirieri auto şi la hoteluri, în plus faţă de costuri reduse pentru închirierea pe termen lung a unui apartament. Totodată, pentru ‘nomazii digitali’, România aduce avantajul vitezei excelente a internetului şi faptul că mulţi localnici vorbesc engleză.

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele noutăți