Rochia magică de la Paris

Cele mai citite articole

Casa de modă Coperni a depăşit graniţele tehnologiei în timpul show-ului său de primăvară-vară 2023, vineri, in cadrul Saptamanei Modei de la Paris. Coperni, casa franceză fondată de Sébastien Meyer şi Arnaud Vaillant, a revoluţionat moda în cadrul show-ului de la Musée des Arts et Métiers din Paris.

La finalul spectacolului, pe scenă a apărut modelul american Bella Hadid, purtând doar lenjerie intimă, înainte de a fi stropită de trei bărbaţi cu un lichid care, odată solidificat, a format pe corpul modelului, în câteva minute, o rochie de seara albă minimalistă. Dezvoltată de Fabrican, o companie de ştiinţă , această soluţie pulverizată conţine fibre de bumbac şi fibre sintetice suspendate într-o soluţie de polimer care se evaporă atunci când lichidul intră în contact cu pielea.

Potrivit Vogue Business, Meyer şi Vaillant ar fi lucrat mai bine de şase luni pentru a perfecţiona efectul vaporizării şi rezultatul acesteia. Cu această performanţă ambiţioasă, casa Coperni a reuşit să cucerească nu doar publicul prezent la prezentarea sa de modă, ci şi spectatorii de la distanţă. Pe Twitter, mulţi internauţi au numit această performanţă „un moment memorabil din istoria modei”.

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele noutăți