Return of the living… Hummer

Cele mai citite articole

Hummer, legendara marcă dedicată monștrilor tot-teren și „ucisă” de General Motors în 2010, va reînvia la 20 octombrie. Și, în egală măsură, a fost reinventată.

Sigla va sta pe grila unui nou model, denumit GMC Hummer EV, care, după cum sugerează particula de la finalul numelui, este unul electric. În plus, vorbim despre un pickup. Sau, dacă vreți, camionetă. Un tip de automobil care rămâne un magnet pentru clienții americani.

În cadrul campaniei de promovare, americanii au luat lista de viitoare dotări și lansează câte un teaser cu ele la fiecare câteva zile.

Astfel, un nou teaser video arată un GMC Hummer EV condus pe o plajă, oferindu-ne o șansă de a aprecia proporţiile sale de la înălţimea unui zbor de pasăre, dar şi acoperişul său format din părţi detaşabile.

O chestie foarte tare va fi sistemul Crab Walk, bazat pe direcția activă Quadrasteer de la începutul anilor 2000. „Mersul Crabului” blochează roțile spate pe aceeași direcție cu cele față și îți permite să mergi inclusiv în… diagonală.

Nu mai ai deci scuze acum dacă parchezi prost…

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele noutăți