Republica Moldova: Maia Sandu l-a zdrobit pe Dodon

Cele mai citite articole

Maia Sandu, liderul formaţiunii proeuropene Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), este pe primul loc în scrutinul prezidenţial din Republica Moldova, conform rezultatelor anunţate de Comisia Electorală Centrală de la Chişinău.

Maia Sandu a obţinut 57,8% din voturi, iar preşedintele în funcţie, Igor Dodon, un politician prorus, 42,2%, potrivit datelor anunţate de Comisia Electorală Centrală după procesarea a 100% din buletinele de vot.

Prezenţa la urne în turul doi al scrutinului prezidenţial din Republica Moldova a fost de 52,74%, respectiv 1,64 milioane de alegători.

“Cea mai frumoasă echipă politică pe care a avut-o Republica Moldova. Avem foarte mult de muncit pentru a pune în practică ceea ce am promis. O să construim pas cu pas țara pe care am promis-o. Prima sarcină este să unim societatea pentru lucrurile comune, pe cei care au votat astăzi și pe cei care nu au ieșit la vot”, a declarat Maia Sandu, duminică seară, la sediul Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), potrivit site-ului Jurnal.md.

(sursa: Mediafax)

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele noutăți