Pasajul Domnești va fi deschis mai repede

Cele mai citite articole

Deschiderea circulației pe pasajul suprateran de la Domnești va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni, a anunțat luni, 7 noiembrie, ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu.

Într-o postare separată, președintele Consiliului Județean Ilfov Hubert Thuma a scris că vineri se face recepția Pasajului Domnești. Termenul pentru darea în folosință a primului giratoriu suspendat de pe Centura Capitalei era anunțat inițial pentru marți, 15 noiembrie. Ministrul Grindeanu a fost la Pasajul Domnești împreună cu președintele Consiliului Județean Ilfov și cu directorul general al CNAIR, Cristian Pistol.

În postarea domniei sale, Grindeanu a menționat că ritmul susținut la proiect face posibilă deschiderea circulației pe acest pasaj. Pe tot parcursul lucrărilor la Pasajul Domnești, informațiile au fost comunicate de secretarul de stat Ionel Scrioșteanu. Săptămâna trecută la Pasajul Domnești au fost făcute teste de rezistență și a fost verificat sistemul de iluminat. Lucrările la primul pasaj sub formă de giratoriu suspendat de pe Centura Capitalei au început 2018, dar întrerupte, și au fost reluate în 2020, iar de la acel moment s-au promis 2 ani pentru realizarea lui.

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele noutăți