Omicron omoară divertismentul

Cele mai citite articole

Pandemia de coronavirus, și mai exact valul 5 al infectărilor cauzat de noua varianță omicron a început să facă tot ai multe victime la nivel mondial, motiv pentru care mai multe evenimente de anvergură au fost anulate sau modificate.

Capul de afiș din această perspectivă este ceremonia de acordare a Globurilor de Aur din acest an, care se va desfășura fără public. Și dacă asta nu era de ajuns, ceremonia nu va trasnimsă nici la televizor, din cauza multiplelor scandaluri în care a fost implicată Asociația Presei Străine de la Hollywood, cei care decernează aceste premii. Boicotul generalizat împreună cu pandemia de coronavirus aruncă Globurile de Aur într-un con de umbră anul acesta, iar viitorul pare destul de incert în privința acestor distincții odată ce mai multe studiouri mari de la Hollywood precum Netflix, Amazon și Warner Media au anunțat că nu vor mai colabora cu Asociația.

Alte două evenimente de această dată din lumea modei, au fost anulate din cauza pandemiei: prezentările casei Armani de la Paris ale colecției primăvară-vară 2022 și ale colecției toamnă-iarnă 2022 de la Milano. Întrebat în legătură cu o eventuală prezentare în format virtual a noilor colecţii Armani, un purtător de cuvânt al casei italiene a spus că această posibilitate nu este deocamdată avută în vedere.

Și, pentru a completa tabloul evenimentelor anulate de pandemie, trebuie să menționăm Carnavalul de la Rio de Janeiro, care nu va avea loc pentru al doilea an consecutiv. Primarul orașului a făcut anunțul după o întâlnire cu reprezentanții grupurilor muzicale care animează de obicei festivalul. La ultima ediție a caranavalului din 2020, 7 milioane de persoane au participat. Nu este foarte clar de ce aceste evenimente au fost anulate, in contextul in care in plina pandemie au avut loc alte manifestari publice peste tot in lume, dar probabil exista studii care au concluzionat ca virusul are boala pe divertisment.

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele noutăți