O nouă parcare deschisă în București

Cele mai citite articole

Miercuri de dimineață, Primăria Municipiului București a anunțat deschiderea unei noi parcări de tip Park&Ride, în zona Cora Pantelimon. „Şoferii care intră în Bucureşti prin partea de est a oraşului pot parca aici autoturismele personale şi îşi pot continua călătoria cu mijloacele de transport în comun. Intrarea şi ieşirea se fac prin Şoseaua Pantelimon. Parcarea are 500 de locuri şi funcţionează non-stop, accesul fiind gratuit până când Consiliul General va stabili tarifele şi administratorul parcării”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

Terminalul multimodal de la Cora Pantelimon permite accesul rapid la liniile urbane și metropolitane de transport în comun, astfel încât să încurajeze cetățenii să nu intre cu autoturismele proprii înspre centrul orașului, folosind facilitățile acestui serviciu public.

Ne așteptăm la tarife mici pe oră și în cazul aceste parcări de tip Park&Ride, exact ca și în cazul celei de la străulești, unde reprezentanții primăriei au decis ca toți cei care au abonamente pentru Metrou să nu plătească nimic în intervalul orar 6-23. În cazul depășirii orei 23.00, se aplică tariful normal de 0,5 lei/oră pentru întreaga perioadă de staționare.

Terminalul Multimodal Străulești a fost dat în folosință în noiembrie 2018 și oferă publicului călător multiple facilități, precum: acces la transportul cu metroul, la transportul local public de suprafață (STB), parcare de tip Park&Ride, săli de așteptare și este prevăzut cu scară rulantă, lift și trotuar mobil pentru a facilita accesul direct în stația de metrou Străulești.

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele noutăți