Memoriile Reginei Maria la Muzeul Național Cotroceni

Cele mai citite articole

Editura Librex oferă publicului român, în Anul Centenarului Încoronării, ediţia aniversară a memoriilor Reginei Maria, „Povestea vieţii mele”. Cartea apare în patru volume, ce respectă exact varianta originală, respectiv: Copilăria; Tinereţea şi nunta; Începutul căsătoriei si 1906-1914. Lansarea se va face la Muzeul Național Cotroceni, la 147 de ani de la nașterea Reginei.

Cotroceni a însemnat mult Regină, dat fiind faptul că a fost una dintre reședințele sale, un loc de o frumuseţe şi eleganţă uimitoare, unde şi-a pus amprenta şi a petrecut multe momente speciale. În grădinile îngrijite cu atenţie, regina petrecea mult timp citind, scriind şi contemplând.

Cu ocazia împlinirii a 147 de ani de la naşterea Reginei Maria, sâmbătă, 29 octombrie, ora 16.00, editura Librex va lansa aceste 4 volume în cadrul Muzeului Naţional Cotroceni, alături de Ştefania Dinu, istoric şi Director general adjunct al Muzeului Naţional Cotroceni şi istoricul Cristian Moşneanu, ce vor vorbi despre fascinanta viaţă a celei mai iubite regine a României! Colecția memoriilor Reginei Maria va fi disponibilă pentru a fi achiziționată și în online dar și în librării. 

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele noutăți