Liga Campionilor și-a ales finalistele

Cele mai citite articole

Aseară Liga Campionilor și-a ales finalistele care se vor înfrunta la Paris pentru cel mai prestigios trofeu din fotbalul european. Returul semifinalei dintre Manchester City și Real Madrid, s-a jucat pe Santiago Bernabeu, după ce în primă manșă cetățenii au trecut de los blancos pe teren propriu cu scorul de 4-3.

Toată lumea se aștepta să vadă un Real Madrid motivat și ofensiv la meciul din retur având în vedere faptul că trebuiau să surmonteze un dezavantaj de 1 gol, dar primele 89 de minute ne-a arătat mai degrabă un Manchester City activ din punct de vedere ofensiv, Realul nefiind capabilă să cadreze niciun sut pe spatiul porții. Scorul a fost deschis de Riyad Mahrez în minutul 73, după ce până atunci portarul madrilen Curtois a reușit să îi oprească în mai multe rânduri pe cetățeni. În minutul 90 Madridul se afla într-o situație critică, conduși acasă cu 1-0 și 5-3 la general, avea nevoie de 2 goluri în 6 minute pentru a trimite meciul în prelungiri.

Speranțele erau foarte mici pentru majoritatea suporterilor, dar nu și pentru jucătorii lui Ancelotti, care parcă s-au trezit în al 12 ceas, făcând ceea ce nimeni nu mai credea posibil. Rodrygo, jucătorul introdus de Ancelotti în minutul 68, a reușit să marcheze în minutele 90 și 91 pentru a trimite meciul în prelungiri. Acolo a ieșit la rampa golgheterul realului și al competiției Karim Benzema, salvatorul madrilenilor, care a marcat din penalty în minutul 95, pentru a rezolva calificarea.

Juanito, legendarul jucător al lui Real Madrid  spunea la un moment dat „90 de minute pe Bernabeu înseamnă foarte mult timp”, și cel puțin pentru Manchester City, chiar s-au dovedit prea multe. Ultimul act al Ligii Campionilor le va opune astfel pe Real Madrid și Liverpool pe data de 28 mai, o finala ce promite spectacol total.

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele noutăți