Lady Gaga va juca în “Joker 2” cu Joaquin Phoenix

Cele mai citite articole

Lady Gaga a confirmat apariţia în “Joker 2”, publicând un teaser muzical pe reţelele de socializare. Continuarea, intitulată oficial “Joker: Folie à Deux”, îi va avea drept staruri pe Gaga alături de Joaquin Phoenix, ce revine în rolul lui Joker pentru care a câştigat Oscarul în 2019.

Teaserul este pe melodia “Cheek to Cheek”, cover pe care Gaga l-a cântat alături de Tony Bennett. Variety a anunţat în iunie că Lady Gaga ar fi în cărţi pentru rolul lui Harley Quinn în continuarea “Joker”, care urmează să fie un musical. Regizorul Todd Phillips a postat coperta scenariului pe Instagram la 7 iunie, dezvăluind titlul “Folie à Deux”.

“Folie à deux” se referă la termenul medical ce desemnează o psihoză care afectează doi indivizi sau mai mulţi, în general membrii aceleiaşi familii. Singurul prieten apropiat căruia Joker i-ar putea împărtăşi această tulburare este nimeni altul decât Harley Quinn, un personaj creat prima dată pentru “Batman: The Animated Series” la începutul anilor 1990. Harley Quinn s-a dovedit a fi un personaj de durată pentru Warner Bros.

Margot Robbie a jucat rolul de trei ori, în “Suicide Squad” din 2016, “Birds of Prey” din 2020 şi “The Suicide Squad” din 2021. “Joker” de Todd Phillips a devenit un fenomen de box office în 2019, încasând puţin peste 1 miliard de dolari la nivel mondial. 

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele noutăți