La Londra cu avionul – mai ușor și mai des

Cele mai citite articole

Blue Air introduce zboruri zilnice București – Londra Heathrow, din 1 decembrie

Compania Blue Air anunță că, din 1 decembrie, va introduce zboruri zilnice pe ruta București – Londra Heathrow, ca urmare a cererii crescute.

„Pentru a satisface cererea în creștere pentru ruta București Otopeni – Londra Heathrow, Blue Air adaugă doua zboruri pe săptămână, operând 7 servicii săptămânale în perioada sărbătorilor de iarnă și până la sfârșitul lunii martie 2021. Prețurile biletelor încep de la 29,99 euro /segment, taxe incluse”, a anunțat compania.

Astfel, începând cu 1 decembrie 2020, Blue Air va opera zboruri zilnice pe ruta București Otopeni – Londra Heathrow.

Compania planificase inițial să opereze 5 zboruri săptămânale, dar pentru a răspunde interesului ridicat al pasagerilor, a decis suplimentarea frecvenței, adăugând zboruri noi în zilele de miercuri și sâmbătă pe toată durata programului de iarnă 20/21.

„Blue Air se angajează să devină prima alegere de transport aerian pe ruta București – Londra, iar serviciul nostru zilnic către Londra Heathrow este o etapă majoră în atingerea acestui obiectiv prioritar. Clienții noștri sunt pe deplin familiarizati cu brandul Blue Air și au demonstrat un interes deosebit față de noul nostru serviciu din Londra Heathrow”, a declarat Krassimir Tanev, CCO Blue Air.

„Ne așteptăm ca, datorită introducerii zborurilor zilnice, aceasta ruta să recupereze aproape 100% din cererea din anul precedent”, a adăugat Tanev.

(sursa: Mediafax)

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele noutăți