Începe Făgăraș Fest

Cele mai citite articole

În weekend începe ce a de a treia ediție a Făgăraș Fest, în localitatea Avrig, la poalele celui mai mare masiv muntos din țară. Evenimentul promovează în principal patrimoniul verde, biodiversitatea, fauna sălbatică, dar și autenticitatea obiceiurilor din zonă.

Printre atracțiile principale ale festivalului vor fi excursiile montane ghidate, plimbările călare, vânătoarea de comori, dar și nelipsitele alimente, sănătoase, preparate chiar de localnici. Făgăraș fest va începe vineri cu proiecția filmului România Sălbatică regizat de Dan Dinu și Cosmin Dumitrache. Sâmbătă participanții vor începe activitatea devreme, de la ora 7 dimineața, într-un tur de observare al păsărilor sălbatice, urmat de un tur turistic de observare a animalelor. Istoria și cultura locului nu putea fi neglijată așa că organizatorii vor avea avea grijă ca participanții să guste puțin din fiecare atracție, inclusiv fabrica de bere de la Avrig.

În plus, de la eveniment nu va lipsi hrană sănătoasă, preparată chiar de localnici, dar și muzica de calitate, concerte a celor de la The Mono Jacks sau Taraful de la Vărbilău.

Iar dacă toate acestea nu v-au convins, trebuie să știți că Munții Făgăraș sunt unii dintre cei mai sălbatici și mai spectaculosi munți din țară, fiind în continuare puțin fragmentați de așezările umane. O excursie aici va garanta unele dintre cele mai frumoase amintiri din vara asta.

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele noutăți