IA ȘI vizitează!

Cele mai citite articole

Titlul Destinaţia Anului în România la categoria “City Break” a revenit oraşului Iaşi iar Premiul juriului la categoria “City Break” a fost câştigat de Braşov. Municipiul Târgovişte rămâne favorit în Muntenia, Oltenia şi Dobrogea.

Destinaţia Anului 2022 a ajuns la ultima etapă în categoria City Break: finala naţională. Cele trei destinaţii câştigătoare ale fazei pe regiuni istorice (Braşov, Târgovişte, Iaşi) au fost pe rând vizitate de echipa Destinaţia Anului, surprinzându-le povestea şi atracţiile. Trei criterii au stat la baza jurizării: (1) atractivitatea obiectivelor şi experienţelor turistice din destinaţie, (2) implicarea comunităţii şi (3) puterea brandului de destinaţie. Platforma destinatiaanului.ro  a contabilizat o sută de mii de voturi pentru a desemna Destinaţia Anului 2022 în România dintre oraşele câştigătoare ale fazei pe regiuni istorice.

Pe baza punctajului total calculat, în acest an titlul de Destinaţia Anului în România la categoria City Break merge la Iaşi. Juriul a avut o altă preferinţă, una intens discutată între cei trei. Până la urmă, balanţa votului juriului a înclinat spre Braşov, care castigă trofeul de Destinatia Anului 2022 în România – Premiul Juriului la categoria “City Break”. Târgovişte, cea de-a treia finalistă a etapei naţionale, rămâne în posesia trofeului Destinaţia Anului 2022 în Muntenia, Oltenia şi Dobrogea, trofeu câştigat la etapa regională. 

Destinaţia Anului, cea mai importantă competiţie de promovare a turismului intern prin popularizarea destinaţiilor turistice ale României în mediul online, ridică ştacheta prin parteneriatul cu Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului şi Alianţa Pentru Turism, prin introducerea unei jurizări extinse în două etape (pe regiuni şi naţională) şi o dublare a intensităţii comunicării atât pe plan intern, cat si international.

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele noutăți