Guvernul Ciucă – succes în Parlament

Cele mai citite articole

Cabinetul propus de Nicolae Ciucă a primit votul de încredere din partea Parlamentului României, ieri, obținând 318 voturi pentru și 126 împotrivă.

Membrii guvernului au depus juramantul de credință în fața președintelui Klaus Iohannis aseara, care i-a felicitat pe cei prezenți pentru faptul că au depășit criza politică. Iohannis a mai declarat „Criza politică s-a terminat. Dar celelalte crize nu. Şi nici problemele nu au dispărut, pandemia nu s-a terminat, criza energetică nu s-a terminat -capătă doar noi forme. Bugetul pe acest am va trebui rectificat. Oamenii aşteaptă plata salariilor şi a pensiilor la timp. Multe alte lucruri se cer rezolvate urgent. Pentru toate acestea e nevoie de un guvern solid, cu o majoritate consistentă în Parlament. Acum există acest guvern”.

În ciuda multiplelor remarci acide din cadrul sedinței de plen de ieri, Nicolae Ciuca a subliniat faptul că membrii coaliției au trecut peste acele lucruri care îi separă și au găsit lucruri care îi unesc. Acum rămâne de văzut pentru cât timp va fi valabilă această atitudine.

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele noutăți