Ghost Run Treasure Hunt

Cele mai citite articole

Dacă n-ai program de Halloween, îți facem noi o propunere. Pe 30 octombrie, în București, se întâmplă un Ghost Run Treasure Hunt. Ce trebuie să faci? Să alergi sau pur și simplu să cutreieri orașul la pas. Firește, respectând măsurile de siguranță împotriva infectării cu SARS-CoV-2.

Primul indiciu va fi anunțat public, apoi participanții vor primi, odată cu moneda magică, următoarea destinație. În căutarea celorlalte monede magice ce te vor proteja de creaturile nopții de Halloween. Când, se spune, spiritele se trezesc la viață.

Fie că vei da piept cu creaturile nopții de unul singur, ori dacă îți vei invita prietenii la o alergare misterioasă, tu alegi traseul! Tot ceea ce trebuie să faci este să bifezi fiecare checkpoint de unde vei colecționa moneda salvatoare. Ar fi fain să te bagi nu doar pentru doza de fun pe care ți-o oferă. Ci și pentru că fiecare kilometru va schimba destinul unui copil cu autism. Participarea este contracost, dar fondurile strânse vor fi utilizate pentru dezvoltarea programelor gratuite pentru 400 de copii care fac terapie în cele 2 centre Autism Voice din Bucureșt

Articolul precedentTrump face praf finala NBA
Articolul următorDeșeuri contra cultură

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele noutăți