GEEKLAB: Farmacia Amazon și alte daravele high-tech

Cele mai citite articole

Amazon lansează un serviciu pentru comanda și livrarea medicamentelor pe rețetă

Disponibil, pentru moment, doar în Statele Unite, Amazon Pharmacy va accepta majoritatea tipurilor de asigurări și va oferi reduceri pentru cei fără asigurare, urmând să ofere livrări gratuite pentru abonații Prime.

Microsoft dezvoltă cip-uri securizate.

Microsoft dezvoltă, împreună cu AMD, Intel și Qualcomm, procesoare ARM și x86 pentru Windows, care includ o componentă de securitate. Pluton va integra TPM (Trusted Platform Module), partea sistemului de operare ce se ocupă de securizarea datelor. Microsoft spune că informațiile protejate astfel nu vor putea fi accesate de hackeri nici dacă aceștia infectează PC-urile cu malware sau au acces fizic la ele.

Google Maps de pandemie

Google implementează în Maps mai multe opțiuni utile în pandemie, în frunte cu un nou layer care arată numărul de infectări cu COVID-19 pe zone. Google Maps va afișa acum cât de mare este nivelul de aglomerație în cadrul mijloacelor de transport în comun și stadiul livrării comenzilor de mâncare.

Firefox upswing

Cea mai nouă versiune de Firefox aduce îmbunătățiri semnificative atât pe partea de performanță, cât și pe cea de securitate. Firefox 83 încarcă paginile cu 15% mai repede și consumă cu 8% mai puțin memorie datorită îmbunătățirilor aduse motorului de JavaScript SpiderMonkey. Noua versiune include și un mod HTTPS-Only, care asigură conexiunea doar prin HTTPS și trebuie activat din opțiunile browser-ului.

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele noutăți