COVID-19 – soluție pentru pacienții izolați la domiciliu

Cele mai citite articole

Medicii de la Spitalul Victor Babeș din Timișoara propun să asigure accesul la oxigen, în caz de nevoie, tuturor pacienților infectați cu COVID-19 chiar daca nu sunt internați în spital.

Spitalele abia mai fac față numărului mare de infectări și au ajuns în situația să potă trata doar bolnavi cu forme medii și severe. Prin urmare, medicii de la Spitalul Victor Babeș vrea să cumpere mai multe aparate de oxigen care să fie trimise acasă la pacienți, în caz de nevoie.

Secțiile Spitalului de Boli Infecțioase din Timișoara, unde sunt internați bolnavii de COVID sunt pline. În acest moment, acolo sunt internați aproape 200 de pacienți cu forme medii și severe de Covid. Toți bolnavii necesită conectarea la surse de oxigen.

Medicii din Timișoara vor ca și pacienții cu forme ușoare care se tratează acasă să poată beneficia de oxigen, dacă au nevoie și să să fie monitorizați prin intermediul unui sistem de către medicii de familie.

Pentru acest proiect însă e nevoie de mulți bani. Un concentrator de oxigen costă aproximativ 5.000 de euro, iar fondurile în acest moment sunt insuficiente

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele noutăți