Clotilde Armand e bună de plată

Cele mai citite articole

Primăria Municipiului București a amendat Primăria Sectorului 1, condusă de Clotilde Armand, din cauza gunoaielor. Primăria Sectorului 1, cel mai bogat sector al Capitalei, a primit sancțiunea pentru nerespectarea Regulamentului de salubrizare și a frecvențelor minime.  Clotilde Armand a fost acuzată constant că nu respectă nevoia de salubrizare a sectorului. 

Municipalitatea a amendat primăria condusă de Clotilde Armand cu 5.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor articolului 142 din Anexa 1 a Hotararii privind Aprobarea Regulamentului de Organizare și Funcționare a Serviciului Public de Salubrizare în Municipiul București. Scandalul provocat de neridicarea gunoaielor este in stransa legatura si cu Parcul Herăstrău, care este în continuare părăsit. Nici primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, nici primarul Capitalei, Nicușor Dan, nu par a fi preocupați nici de aspectul, nici de siguranța acestui parc, lăsat să ajungă în paragină. 

In Herastrau  exista copaci legați cu banda Poliției Locale, ca să nu se prăbușească, buruieni de un metru, alei surpate care au luat-o la vale spre lacul care emana miasme insuportabile, si ironia dureroasa este că parcul, numit anterior Herăstrău, astăzi poarta numele Regelui Mihai, în memoria căruia este lăsat in paragina. In Gradina Cismigiu  – un alt mar al discordiei intre cei 2 primari un copac a căzut peste o femeie, care trecea pe o alee, locurile de joaca pentru copii sunt lasate si ele de izbeliste si au devenit un adevarat pericol pentru cei mici din cauza mobilierului de joaca in stare avansata de degradare.

In schimb, Administrația publică a Municipiului București a alocat în ultimul an și jumătate un sprijin financiar ce a avut o valoare aproximativă de 1 milion de lei, după cum anunță chiar edilul capitalei, pentru restaurarea a cinci lăcașe de cult din Capitală, considerate monumente istorice.

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele noutăți