Ce e de făcut în weekend

Cele mai citite articole

Finalul acestei săptămâni vine cu diverse evenimente in Bucuresti, perfecte pentru un weekend care de altfel se anunta insorit si calduros. La Piata Constitutiei, sambata si duminica, are loc Bucharest Marathon – cel mai mare maraton din Romania dpdv al numarului de participanti. Startul se da sambata la ora 9 pentru cursa de 2.5 km, iar duminica vor avea loc cursa de 10 km, semi-maratonul si maratonul de 42 de km.

O alta optiune de petrecere a timpului liber in acest weekend sunt Bărbații pe Mătăsari, eveniment ce se dorește a fi o extindere a Festivalului Femei pe Mătăsari. Ediția de toamnă va gazdui mici meșteșugari, artiști si artizani, afaceri conduse de bărbați care au înțeles orașul, si care fac din acesta un loc mult mai frumos si mai prietenos. Tot in Bucuresti ne asteapta si Grădina cu artiști, un eveniment urban care aduce în fața publicului ateliere de creație, spectacole de teatru pentru copii și concerte de muzică pentru adulți și copii.

Un alt eveniment in desfasurare este si Art Safari, supranumit cel mai important eveniment dedicat artei din România. Editia din acest an aduce o dublă premieră: prima expoziție din țară, dar și din Europa de Est, cu opere extrem de valoroase din colecția muzeului Victoria and Albert din Londra. Aceasta este, de altfel, cea mai valoroasă expoziție de artă aflată acum pe teritoriul României.

Iar daca ni se face foame, putem face o pauza binemeritata la Barbeque Fest-Pastrama și Mici, un targ care va avea loc in Parcul Unirii si care ofera vizitatorilor mâncare și băutura, ateliere de pictat si sculptat dovleci, dar si must proaspat de sezon.

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele noutăți