Bucureștenii sunt pe fugă

Cele mai citite articole

Primăria Municipiului București a anunțat că evenimentul „Străzi Deschise” nu are loc în acest weekend, deoarece străzile Capitalei vor fi acaparate de cei ce participă la OMV Petrom Bucharest HALF MARATHON. Anul acesta organizatorii au fost luați prin surprindere de numărul mare de persoane dornice să ia parte la acest eveniment sportiv.

Peste 10.000 de oameni vor participa la semimaraton. Este cel mai mare număr de participanți de care evenimentul a avut parte de dinainte de pandemie, când 19.000 de oameni au fost înscriși. „Străzi deschise – București, Promenadă urbană” este cel mai amplu proiect outdoor din oraș. Se va desfășura în fiecare weekend, până la data de 16 octombrie 2022. Spre deosebire de anii precedenți, de data aceasta s-a decis ca proiectul să se extindă în toate sectoarele din București.

La sfarsitul lunii trecute reprezentanții administrațiilor publice au prezentat primarului General, Nicușor Dan, propunerile de străzi ce ar putea deveni pietonale în această vară. Acestea sunt urmatoarele: Sectorul 1- Bulevardul Bucureștii Noi, Sectorul 2 – strada Mătăsari; Sectorul 3- Strada Câmpia Libertății; Sectorul 4 – Șoseaua Berceni și strada Candiano Popescu; Sectorul 5 – Zona Parcului Sebastian si Sectorul 6 Bulevardul Drumul Taberei (între fostul cinematograf Favorit și Parcul Drumul Taberei).

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele noutăți