BREAKING NEWS: Fostul strateg de campanie al lui Donald Trump – STEVE BANNON – ARERSTAT in SUA

Cele mai citite articole

Fostul șef de campanie și consilier de strategie al lui Trump a fost arestat acum câteva minute de procurorii din New York pentru fraudă cu fondurile donate în campania de finanțare a zidului lui Trump  “We Build the Wall.”

Bannon împreună cu alți trei asociați a fost pus sub acuzare de către investigatorii federali din Districtul Sudic din New York pentru fraudarea fondurilor colectate de la donatori in campania de sustinere a construirii zidului dintre SUA si Mexic – proiect cheie promovat in campania prezidențială a lui Donal Trump din 2016. Campania a început în 2018 pe platforma GoFundMe si a adunat 25 milioane $ și era destinată colectării de fonduri de la populație pentru finațarea privată a zidului lui Trump.

Bannon alături de șeful campaniei, Brian Kolfage, si alte două persoane – Andrew Badolato și Timothy Shea – au primit sute de mii de dolari pe care i-au “plimbat”  prin mai multe companii si ONG-uri fantomă pentru a-și însuși acești bani.

Steve Bannon a fost este Strateg Șef și Consilier Principal al președintelui Statelor Unite Donald Trump. Anterior asumării acestor funcții, Bannon a fost șeful campaniei prezidențiale din 2016 a lui Donald Trump. Înainte de a-și începe cariera politică, Bannon a servit ca președinte executiv al Breitbart News, website de știri, opinii și comentarii de extrema dreaptă și. adesea, inițiatoor și promotor de știri false și teorii conspiraționiste. 

După plecarea de la Casa Albă, Bannon și-a întors atenția către Europa unde a încercat, fără succes, să construiască o mișcare populistăa de extremă dreapta care sa dezmembreze UE.

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele noutăți