Azi, primele note la BAC

Cele mai citite articole

Primele rezultate la examenul de bacalaureat vor fi afișate marți, până în ora 12.00, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației și Cercetării (MEC). Notele vor fi afișate la avizierele liceelor și pe site-ul edu.ro, a anunțat ministerul de resort.

În conformitate cu prevederile art. 5 și ale art. 6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD), precum și cu solicitarea Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, Ministerul Educației și Cercetării va publica rezultatele elevilor obținute în urma susținerii examenelor naționale cu anonimizarea numelui și a prenumelui.

Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic, în zilele de 30 iunie, în intervalul orar 16.00 – 19.00 și pe data de 1 iulie, în intervalul orar 8.00 – 12.00. Rezultatele finale vor fi anunțate duminică, 5 iulie, precizează Mediafax.

FOTO: Inquam Photos / Bogdan Danescu

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele noutăți