Arabii dau de pământ cu Reghe

Cele mai citite articole

Laurențiu Reghecampf s-a despărțit în urmă cu o săptămână de  Al Wasl, după doi ani. A fost liniște și pace, până când jurnaliștii arabi au început să dea de pământ cu antrenorul român. Aceștia susțin că doar clauza uriașă pe care a avut-o l-a ținut atât de mult timp în funcție. Numele articolului a fost “651 de zile de suferință pentru suporterii lui Al Wasl”.

“A bifat o serie de eșecuri fără precedent. Mandatul său a inclus mai multe înfrângeri istorice, cu câte cinci goluri încasate de fiecare dată. Au fost cele două partide cu Shabab Al-Ahli în campionat şi în Cupa Preşedintelui, două înfrângeri cu Al-Zawraa din Irak în Liga Campionilor Asiei, alte două eşecuri cu Al-Ain şi, în fine, unul cu Sharjah“, scrie în articolul din „Emarat Al-Youm“. Mai departe sunt prezentate cifrele românului, însă, în mod eronat este notat faptul că Laurențiu Reghecampf a fost pe banca lui Al-Wasl în 51 de meciuri, când, de fapt, numărul corect de partide este 55, cu următorul bilanț: 22 de victorii, 9 remize, 24 de înfrângeri. Procentajul victoriilor este astfel de 40%”, au scris arabii.

Aventura lui Reghecampf în Emirate

Prima echipă din Emirate pregătită de fostul antrenor al celor de la FCSB a fost Al-Hilal. A intrat însă în istorie ca fiind singurul român care nu a câștigat niciun trofeu. În final după ratarea tuturor obiectivelor a fost demis. A urmat Al-Wahda unde a reușit să aibă rezultate foarte bune. A luat Cupa Ligii, Supercupa Emiratelor de două ori, iar în campionat a terminat pe locul 2, la finalul sezonului 2017-1018. Astfel, a fost dorit imediat de Al Wasl, dar performanțele nu s-au repetat. Românul este al doilea cel mai longeviv antrenor pe banca echipei din Dubai, după Rodolfo Arruabarrena. După ce și-a dat demisia de la Al Wasl, tehnicianul român a revenit în România, iar soția sa, inpresarul Anamaria Prodan spune că este în discuții cu o echipă.

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele noutăți