1 iulie aduce alte relaxări

Cele mai citite articole

Aflat într-o vizită la Spitalul Județean din Tg. Jiu, ministrul sănătății, Nelu Tătaru, a declarat că Guvernul pregătește noi măsuri de relaxare pentru 1 iulie și că, dacă vor fi restricții, acestea vor fi strict punctuale și locale.

„Noi pregătim pentru 1 iulie un alt set de măsuri de relaxare. Eu sper ca evoluția să ne permită acest lucru. Fiecare caz este evaluat particular, fiecare anchetă evaluează cazurile particular, fiecare locație este evaluată particular, dacă vor fi niște restricții vor fi strict punctuale și locale”, a spus Tătaru.

Acesta a precizat că Guvernul face o continuă evaluare a epidemiei.  „Noi o să avem discuții și astăzi după-amiaza la o ședință de Guvern, și mâine. Următoarea periadă de măsuri de relaxare se va face sper cu 1 iulie, iar luni vom avea și decizia”, a spus ministrul.

Întrebat dacă românii se pot aștepta și la măsuri „urâte”, Nelu Tătaru a spus: „Nu neapărat urâte, cât vom avea niște restricții punctuale, la nivel de teritoriu, la nivel de comunitate, la nivel de focar”.

La ora 15.00 oficialul va merge în orașul Rovinari unde va participa la inaugurare Stație ISU, după care va vizita Spitalul Orășenesc ”Sfântul Ștefan” , anunță stirilegorjului.ro.

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele noutăți